Autor: Slavomir Kalma, Zverejnené: 04.10.2014, Aktualizované: 27.09.2016
Október - mesiac svätého ruženca - v modlitbe svätého ruženca rozjímame o Ježišovom živote s pozdravením, ktorým anjel oslovil pannu Máriu v evanjeliu podľa LukášaSvätý ruženec je evanjeliová modlitba. Uvažujeme pri nej o základných spásonosných udalostiach, ktoré sa uskutočnili v Kristovi. Pri spoločnej modlitbe sv. ruženca, môžeme získať za obvyklých podmienok úplné odpustky. Modlitba svätého ruženca je každý deň ½ hod. pred sv. omšami. V cirkevnej škole 7:40 v kaplnke. Je možnosť predmodlievať sa ako jednotlivec, či spoločenstvo. Piatky mládež. Možnosť sa zapísať na zoznam pri vchode a napísať si úmysel modlitby a priložiť ho na panel pred oltárom. span>
Október –mesiac sv. ruženca
 
 
OKTÓBER - MESIAC SVÄTÉHO RUŽENCA
 
  Svätý ruženec je evanjeliová modlitba. Uvažujeme pri nej o základných spásonosných udalostiach, ktoré sa uskutočnili v Kristovi. Pri spoločnej modlitbe sv. ruženca, môžeme získať za obvyklých podmienok úplné odpustky.
    Modlitba svätého ruženca je každý deň ½ hod. pred sv. omšami. V cirkevnej škole 7:40 v kaplnke. Je možnosť predmodlievať sa ako jednotlivec, či spoločenstvo. Piatky mládež.
   Možnosť sa zapísať na zoznam pri vchode a napísať si úmysel modlitby a priložiť ho na panel pred oltárom.