Autor: Slavomir Kalma, Zverejnené: 25.01.2015, Aktualizované: 15.02.2015
Od 1. februára začne v našom farskom kostole celotýždňová poklona 24x7, t. z. týždeň modlitieb (168 hodín neprerušene). Pozývame Vás – jednotlivcov, manželov, rodiny, spoločenstvá, ..., vybrať si hodinu, ktorá Vám vyhovuje a zapísať sa do zoznamu v predsieni kostola od Pastoračného centra, aby sme vytvorili nepretržitú modlitbovú reťaz. Spoločne obetujeme túto poklonu, ako podporu tradičných hodnôt: života, rodiny, manželstva, za ktoré bude prebiehať referendum.
Celotýždňová poklona  24 x 7
 
Od 1. februára začne v našom farskom kostole celotýždňová poklona 24x7,
týždeň modlitieb 168 hodín neprerušene.
24 x 7 Celotýždňová poklona Ježišovi v Sviatosti  
 

24 x 7 Celotýždňová poklona


Téma: Kráčajme vo svetle Pánovom.
 
Na paneli je nakreslený maják, ktorý je symbolom správnej orientácie na mori, tiež chráni pred stroskotaním na plytčine. Pre nás ľudí, je majákom Božie slovo, aby sme sa vedeli správne rozhodovať podľa vzoru Ježiša Krista. Modlime sa o dar múdrosti a srdce schopné rozlíšiť dobro od zla.
Ako symbolický prejav našej túžby kráčať vo svetle Pánovom a podľa Božieho slova, môžeme úmysel modlitby napísať na farebné kartičky a pripnúť ich na panel do obrazu majáka.
 
Príďme sa modliť – za seba, za naše rodiny, za Slovensko, politikov, za tých, ktorí už nevedia rozlíšiť dobro od zla. Spoločne obetujeme túto poklonu, ako podporu tradičných hodnôt: života, rodiny, manželstva, za ktoré bude prebiehať referendum. Vyberme si hodinu, ktorá nám najviac vyhovuje. Aj takýmto malým prejavom môžeme byť svetlom pre svoje okolie.
 
Pozývame Vás – jednotlivcov, manželov, rodiny, spoločenstvá. Môžete sa zapísať do zoznamu v predsieni kostola od Pastoračného centra, aby sme vytvorili nepretržitú modlitbovú reťaz.