Autor: Slavomir Kalma, Zverejnené: 31.07.2017, Aktualizované: 19.08.2017
 
Hrdí na rodinu – živá reťaz VI. Ročník Hrdí na rodinu  S radosťou si Vás dovoľujeme informovať, že dňa 19.08.2017 sa o 14:30 uskutoční v Bratislave VI. ročník živej reťaze s názvom Hrdí na rodinu. Mladí ľudia a rodiny opäť vytvoria živú reťaz, ktorá začne pred Národnou radou SR, kde sa stretávame. Pôjdeme po Zámockej, cez Michalskú bránu na Hlavné námestie v červených tričkách s bielou potlačou a s nápismi:
 
VI. ročník Hrdí na rodinu – živá reťaz
 
S radosťou si Vás dovoľujeme informovať, že dňa 19.08.2017 sa o 14:30 uskutoční v Bratislave VI. ročník živej reťaze s názvom Hrdí na rodinu. Mladí ľudia a rodiny opäť vytvoria živú reťaz, ktorá začne pred Národnou radou SR, kde sa stretávame. Pôjdeme po Zámockej, cez Michalskú bránu na Hlavné námestie v červených tričkách s bielou potlačou a s nápismi:
 
RODINA JE ÚŽASNÁ A VÝNIMOČNÁ, LEBO DETI SÚ NAŠA BUDÚCNOSŤ,
MAMA A TATO NAVŽDY, NIE JE NIČ LEPŠIE PRE DETI, HRDÍ NA RODINU.
 
Verejne chceme vyjadriť, že:
Rodina je skutočne úžasná a výnimočná, lebo sa v nej rodia a najlepšie vychovávajú deti inde sa to lepšie nedá. Nič iné nie je také výnimočné a žiadne iné priateľské vzťahy sa rodine založenej manželstvom muža a ženy nevyrovnajú. Rodina si zaslúži výnimočné postavenie.
 
Motto tohto ročníka bude: Radosť rozdávaním rastie!
 
Pre deti chystáme prekvapenie, ktoré spraví radosť im a veríme, že aj ich rodičom. Pridite ukázať radosť z rodiny!
 
Čo si priniesť? Veľmi sa potešíme, ak prídete v červenom tričku! Ešte viac sa potešíme, ak prídete v našom tričku! Tričko sa bude dať zakúpiť priamo na mieste, pridite však dostatočne vopred, aby sa Vám ušlo. Prineste si na tú hodinku s nami dobrú náladu. Veľmi oceníme, ak prídu spevokoly a muzikanti a zaspievajú deťom detské pesničky!
 
Trasa živej reťaze
Pôjdeme od parlamentu, po po Zámockej, cez Michalskú bránu až na Hlavné námestie.
 
viac informácií ...www.hrdinarodinu.sk (tu)